Nieuwtjes 

Vanaf vandaag circuleert er in Attractiepark DippieDoe en Strandpark AquaBest een autonome, volledig elektrische vendingrobot die de dagbezoekers van beide parken voorziet van drankjes en snacks. Hiermee zet het attractiepark een nieuwe standaard in de Europese pretparkindustrie.

De veertig jaar oude Boomerang-achtbaan in het Belgische Bellewaerde Park heeft afgelopen winter een upgrade gekregen. Het attractiepark in Ieper heeft €230.000 geïnvesteerd in het vernieuwen van de kettingbak, kettingwielen en ketting zelf van deze achtbaan uit 1984.

Heugelijk nieuws vanuit Bellewaerde Park. maandag avond 21.10 uur is het giraffenkalfje geboren. De bevalling is vlot verlopen en zowel de moeder als het jong stellen het goed. De geboorte is belangrijk voor het Europese kweekprogramma waar Bellewaerde Park actief aan deelneemt.

Vandaag was de spectaculaire Grand Opening van Plopsaland De Panne, met de aanwezigheid van Gert Verhulst, Hans Bourlon, Plopsa CEO Carl Lenaerts, een druk Dorpsplein vol bezoekers en verschillende bekende Vlamingen, waaronder Ruth Beeckmans, Dina Tersago, Niels Destadsbader, Minister Annelies Verlinden en Elisabeth Lucie Baeten.

Op 8 juni organiseert Walibi Holland in samenwerking met Stichting Fight Cancer de vijfde editie van de Rollercoaster Run. Tijdens dit jubileumevenement kunnen deelnemers meedoen aan de Family Run, Friends Run of Business Run om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor baanbrekend onderzoek naar kanker.

Bellewaerde Park heeft onlangs drie nieuwe bewoners mogen begroeten. Leeuw Nestor en leeuwinnen Numa en Maya voelen zich al helemaal thuis in hun nieuwe omgeving. Vandaag hebben de leeuwinnen voor het eerst kennisgemaakt met Nestor en met het vernieuwde buitenverblijf. Vanaf 30 maart kunnen bezoekers deze majestueuze dieren bewonderen in het park.