Walibi Holland werkt aan een rookvrij park 

17-02-2024

Vanaf 30 maart zal Walibi Holland een rookvrij park worden. Roken, het gebruik van e-sigaretten en vapes, zal alleen toegestaan zijn in de speciaal aangewezen rookzones. Deze wijziging is goed nieuws voor alle niet-rokende gasten en gezinnen met kinderen die het park komen bezoeken.

Bij de seizoensopening van Walibi Holland op zaterdag 30 maart zullen gasten geen hinder meer ondervinden van rokende bezoekers. Sinds 2017 was het al verboden om te roken in onze wachtrijen, attracties en horecagelegenheden. Vanaf 30 maart wordt deze regel verder uitgebreid. "Met deze maatregel streven wij ernaar jonge bezoekers het goede voorbeeld te geven en hen op een gezonde en veilige manier te laten genieten van Walibi Holland," aldus Mascha Taminiau, General Director.

Vier rookzonesWalibi Holland hecht er waarde aan dat alle bezoekers op hun eigen manier kunnen genieten van een dagje uit in het park. Daarom hebben we verspreid over het park vier rookzones ingericht. Deze rookzones zijn geïntegreerd in de verschillende zones van het park en zijn niet prominent aanwezig, zodat jonge bezoekers er niet direct mee worden geconfronteerd.

Een gezond dagje uit voor iedereenMet het huidige attractieaanbod voor gezinnen en tieners vinden wij het belangrijk dat iedereen op een gezonde wijze kan genieten van een verblijf in Walibi Holland en willen wij hiermee een grote stap zetten richting een rookvrije generatie.