Plopsaland De Panne viert 25-jarig bestaan met Parade

24-05-2024


Ter ere van het 25-jarig bestaan van Plopsaland De Panne kondigt Plopsa een splinternieuwe 'Celebrations Parade' aan. Deze nieuwe parade omvat in totaal acht gethematiseerde praalwagens en zal voor het eerst te zien zijn tijdens de Grand Opening in 2025.

Plopsa, de toonaangevende Europese themaparkengroep, markeert een mijlpaal in haar geschiedenis met de aankondiging van deze parade. De acht indrukwekkende praalwagens zullen een unieke mix van magie, animatie en spektakel bieden voor bezoekers van alle leeftijden.

De 'Celebrations Parade', die voor het eerst zal uitrijden op 30 maart 2025 tijdens de Grand Opening van Plopsaland De Panne, belooft een ongeëvenaarde ervaring te worden. Studio 100-figuren komen tot leven in een betoverende optocht door het park. Bezoekers zullen iedere dag worden meegevoerd op een reis vol kleurrijke praalwagens, opzwepende muziek en indrukwekkende choreografieën.

"Naar aanleiding van ons 25-jarig bestaan wilden we iets buitengewoons creëren. Deze nieuwe parade belichaamt alles waar Plopsa voor staat: plezier, emotie en verwondering. We zijn ervan overtuigd dat we met deze parade de magie nog meer tot leven zullen brengen. Ik kan onze bezoekers alvast verzekeren dat 2025 een echt feestjaar belooft te worden," aldus Carl Lenaerts, CEO van Plopsa.