Het studio 100 festival in Plopsland De Panne is begonnen 

23-03-2024

Vandaag was de spectaculaire Grand Opening van Plopsaland De Panne, met de aanwezigheid van Gert Verhulst, Hans Bourlon, Plopsa CEO Carl Lenaerts, een druk Dorpsplein vol bezoekers en verschillende bekende Vlamingen, waaronder Ruth Beeckmans, Dina Tersago, Niels Destadsbader, Minister Annelies Verlinden en Elisabeth Lucie Baeten.

Rond 10u30 kregen duizenden bezoekers een eerste glimp van wat de rode draad zal vormen doorheen het jaar voor Plopsaland De Panne: het 'Studio 100 Festival'. De aftrap van het seizoen werd gegeven tijdens De Grote Welkom Show door Gert Verhulst, Hans Bourlon en Carl Lenaerts, bijgestaan door Meneer De Burgemeester, die tijdens een officieel sleutelmoment het startsein gaven voor een seizoen vol shows, evenementen en magische ontmoetingen. Daarna vertrok ook het 'Studio 100 Festival On Wheels' voor het eerst. Dit werd met veel belangstelling en enthousiasme ontvangen. Meer dan 15 Studio 100-figuren, opzwepende muziek en kleurrijke paradefietsen brachten de magie tot leven in Plopsaland De Panne.

Ik ben enorm trots om vandaag het startschot te mogen geven voor wat een onvergetelijk jaar belooft te worden. Naast meer dan 55 attracties kunnen onze bezoekers nu meer dan ooit genieten van fantastische shows, magische ontmoetingen en het 'Studio 100 Festival on Wheels'."

Carl Lenaerts, CEO Plopsa
"Plopsaland De Panne is voor ons de bakermat van wat later uitgroeide tot een hele reeks succesvolle thema- en waterparken. We zijn dan ook zeer verheugd om hier samen met Carl te staan en dit 24e seizoen in te luiden."

Gert Verhulst en Hans Bourlon, Studio 100
Bezoekers kunnen vanaf vandaag op iedere openingsdag genieten van het 'Studio 100 Festival'. Alle informatie hierover is te vinden op www.plopsalanddepanne.be.