De line-up voor YOUTUBERSxTOVERLAND is bekendgemaakt

09-05-2024

De line-up voor YOUTUBERSxTOVERLAND is bekendgemaakt en belooft een dag vol entertainment en plezier voor alle bezoekers. Op zondag 9 juni zullen verschillende bekende YouTube- en TikTok-personaliteiten het podium betreden, waaronder tiktokkers Emma Keuven, Anique Dreamon en Jesse van Wieren met hun show Social Squad. Ook zullen goochelaar Steven Kazàn en zangeres Sterre Koning aanwezig zijn om het publiek te vermaken.

Het evenement, gehouden in attractiepark Toverland, biedt naast optredens van deze sterren ook nog tal van andere activiteiten. Bezoekers kunnen genieten van maar liefst 40 attracties en shows, evenals speciale activiteiten die de online wereld even achter zich laten.

Op de Main Stage, gelegen in het themagebied Avalon, zullen de optredens plaatsvinden. Het programma begint om 12:00 uur met Social Squad, gevolgd door Steven Kazàn en optredens van Sam Kierkels en Sterre Koning later op de dag. Een hoogtepunt belooft het TikTok Dansfeestje te worden, georganiseerd door Fay Veldhof en Jaydee Cayenne.

Naast de Main Stage-activiteiten kunnen bezoekers genieten van unieke lekkernijen, zoals de Frikandonut Speciaal, geïnspireerd door Terrie Eisinger, en deelnemen aan verschillende interactieve ervaringen, zoals een 360º video spinner en uitnodigingen van het Toverland TikTok Team voor dansjes en uitdagingen.

Tickets voor YOUTUBERSxTOVERLAND zijn verkrijgbaar via de website van Toverland en bieden toegang tot het speciale programma en alle attracties en shows in het park. Voor meer informatie en het volledige programma kunnen bezoekers terecht op www.toverland.com/youtubers.