Walibi belgie nieuws

4/04/2019

Zin om aan een voordelig tarief volop te genieten van alle nieuwigheden die Walibi Belgium dit seizoen in petto heeft? En liefst aan een zo laag mogelijke prijs? Voortaan zien bezoekers op de website van Walibi Belgium dat de online tickets per dag een andere prijs hebben


3/04/2019

Woensdag 03 april 2019 – Walibi Belgium viel nogmaals in de prijzen tijdens de negende editie van de Diamond ThemePark Awards, die dit jaar in het Nederlandse pretpark Efteling werden uitgereikt. Walibi mocht maar liefst 5 awards in ontvangst nemen en ging voor het vierde jaar op rij aan de haal met de hoofdprijs: de prijs voor “Beste Pretpark van België”.


29/03/2019

Vanaf zaterdag 6 april 2019 is iedereen weer welkom in Walibi Belgium! Naar jaarlijkse gewoonte valt de heropening van het pretpark samen met de paasvakantie. Daarom belooft Walibi naast de vele nieuwigheden ook speciale paasactiviteiten te organiseren voor groot én klein


19/03/2019

Het zijn bijzonder drukke tijden in Walibi Belgium. Met man en macht wordt er gewerkt om de twee vernieuwde zones en bijhorende attracties tegen de lente klaar te spelen. Een omvangrijke werf waarvoor Walibi Belgium maar liefst €17 miljoen neertelt.


13/02/2019

Walibi Belgium maakte de naam van zijn allernieuwste achtbaan bekend op de officiële Facebookpagina van het pretpark. Volgers van de pagina mochten via een digitale variant van het spel ‘galgje’, dat live werd uitgezonden, de naam van de attractie raden. Na 8 minuten werd de naam Fun Pilot’ uiteindelijk gevonden.


9/01/2019

In totaal zoekt het pretpark 600 medewerkers (seizoensarbeiders en studenten) – waaronder vele Nederlandskundigen - voor het seizoen 2019 (van april tot november).