Bij het betreden van het  plopsa hotel springen de typische geveltjes direct in het oog, deze zijn tot in de detail afgewerkt. Het dorpsplein werd volledig dicht gemaakt en vormt zo een prachtig geheel .

 

Als je de lobby van het Plopsa hotel binnen wandelt word je meteen omgetoverd in de theater sfeer van de studio 100 figuren.

Wat meteen opvalt dat de hal het centraal punt  van het Plopsa hotel is,  van hier uit kunnen hotel bezoekers 

meteen doorwandelen naar het Plopsa park of Plopsaqua . Daarnaast heeft het Plopsa hotel ook andere troeven zoals de Joe bar en de Proximus cocktailbar.

Via de lobby krijg je doorgang naar het la grand buffet , deze is door de huidige corona maatregelen van (8/05/2021) helaas nog gesloten. De gang en lift naar de kamers  leiden je ook volledig  in de theater sfeer, zo wordt er in de lift gebruik gemaakt van een scherm waar studio 100 figuren iets vertellen. De talrijke fotokadertjes bekleden de muren van zowel oude en nieuwe figuren.

Het Plopsa hotel telt viersterren, overnachten in de wondere wereld van het theater onder de magische werelden van de Studio 100-helden als Maya de bij ,Samson &  Marie  en Kabouter Plop in de prachtig gedecoreerde themasuites. Een pluspunt er zijn kamers die aangepast zijn voor rolstoelgebruikers, kamer 126 is daar eentje van.

 

Door de huidige corona maatregelen worden tot en met 31 mei het diner en ontbijt coronaproof geserveerd in je hotelkamer of in het Prinsessia-kasteel bij mooi weer. Bij de check-in kan je de tijdstippen doorgeven.

 

onride video

sfeer video

onride video